CRYSTAL BED - KRISTALLIVUODEHOITO

Crystal bed  kristallivuode kristallipeti ydinkristalli lohja hermes

Kaipaatko tasapainoa ja eheytymistä elämääsi?

Brasiliasta, Casade Dom Inacio parannuskeskukseta peräisin oleva kristallivuodehoito on maailmankuulu ja aivan erityinen hoitomenetelmä. 

Hoito perustuu hiottujen kristallien läpi chakroihin suodatettavaan valoon. Kristallit kykenevät luovuttamaan ja varastoimaan energiaa ja niiden vaikutus on puhdistavaa ja tasapainoittavaa niin energiakehoamme ja sen värähtelytasoa kuin myös fyysistä kehoamme, energiakeskuksiemme kautta. Kristallit vaikuttavat meidän solutasolla olevaan nesteeseen, siinä olevaan informaatioon muuttaen sen värähtelyä.

Hoidon aikana levätään silmät kiinni pedillä rentoutuen. Kristallivuodehoidon tavoitteena on nostaa kaikkia värähtelytasoja, kuten mielen ja kehon värähtelytasoa, sekä kohentaa yleistä hyvinvointia. Eheytyminen poistaa epämukavia tuntemuksia kehossamme kirkastaen mieltämme , puhdistaen mahdollisia tukkeumia jotka estävät energian tasapainoisen virtauksen. Kun epämukavat tuntemukset ja tukkeumat poistuvat - > olotila kohenee kaikilla tasoilla. Hoito avaa chakrakeskukset ja puhdistaa mahdolliset tukkeumat, jotka estävät henkistä, vitaalista elämän energiaa. Energia ja yleinen hyvinvointi lisääntyy hoidon aikana. 

Crystal Bed Kristallivuodehoito kristallivalohoito Lohja Hermes

Hoitoja ei suositella epilepsiaa sairastaville tai sellaisille henkilöille, joilla on taipumus epilepsiaa. Yli viisi vuotiaat lapset voivat ottaa hoitoa silloin kuin heidän vanhenpansa ovat hoidon aikana samassa huoneesa.

Tullessasi kristallivuodehoitoon, suosittelemme pukeutumaan valkoisiin tai vaaleisiin vaatteisiin. 

Kristallivuodehoitaja on Minna Kivi
Kristallivuode on Brasiliasta, Parannuskeskus Casa Dom Inaciosta ja tämän vuodehoidon etuna on henkien lupa ja siunaus. 

20 min 25 €
40 min 45 €
60 min 65 €

kristallivuode minna kivi lohja

Minna: " Olen Brasiliasta, Casa Dom Inaciosta tuodun kristallivuoteen hoitaja. Hoidon aikana voi tapahtua henkisiä väliintuloja, sillä Casan Henget ovat läsnä hoidon aikana. Kehossa tapahtuvat asiat ja henkien / tai mahdollisesti värien näkeminen huoneessa kuuluu henkiseen Chakrojen puhdistamiseen ja tarkentumiseen. Rakkaus sydämessä vahvistukoon.

 

 

Lisätietoa:

Casa de Dom Inacio Loyola 

Casan tyttäriä eli heillä on lupa toimia Matkanjärjestäjinä Brasiliaan, Casaan:

Nettan Sobott-Sornikivi 

 

Casan Ystävät ry

Casa Angelique

Suosittelemme! Lue ja hämmästy, tämä kirja ei jätä ketään kylmäksi!

Heather Cumming & Kaaren Leffler,
elämäntarina upein kuvituksin:  Joao De Deus
Brasilialainen parantaja, joka on koskettanut miljoonien elämää. Kirja on tärkeä dokumentti henkiparantamisesta ja niistä metafyysisistä mysteeristä, jotka ovat avautumassa maailmassamme.
Hinta 32 €

Masaru Emoto: Veteen kätketyt viestit ja Veden salainen elämä
hinta 25 €

Tervetuloa ostoksille. Asiakkaita palvelemme joka päivä sopimuksen mukaan, oven ollessa auki, astu sisään, oven ollessa suljettu, olemme kaikki varattuja ja asiakaspalvelussa. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja emme vastaa puhelimeen hoitoja tehdessämme.


Meedio Joaon Suosikkuruokous on Caritas-rukous, rakkauden rukous :

Jumala, Isämme, jolla on voima ja hyvyys, anna voimaa niille, jotka kärsivät puutteesta, tuo valoa niille, jotka etsivät totuutta, täytä ihmiskunnan sydämet myötätunnolla ja armeliaisuudella. 

Jumala, Suo opastava tähti matkaajalle, lohdutusta ahdistuneille ja lepoa sairaille.

Isä, Herätä katumusta syyllisissä ja totuutta hengessä, anna opastusta lapsilla ja isä orvoille.

Herra, kattakoon hyvyytesi kaikki luotusi.

Herra, ulota armosi niille, jotka eivät sinua tunne ja toivosi niile, jotka kärsivät. Salli hyvyydessäsi lohduttavien henkien levittää rauhaa, toivoa ja uskoa kaikkialle.

Jumala, valonsäde tai välähdys sinun rakkaudestasi voi polttaa man. Anna meidän juoda sinun hedelmällisen ja loputtoman hyvyytesi lähteestä,  ja kaikki kyyneleet kuivuvat, tuska laantuu ja vain sydän ja ajatus kohoavat sinun tykösi jälleentuntemisen ja rakkauden huutona.

Kuten Mooses vuorellaan, mekin odotamme sinua syli avoimena. Oi voima, oi hyvyys, oi kauneus, oi täydellisyys. Janoamme sinun armoasi ja haluamme saavuttaa sen.

Jumala, anna meille voimasi avuksi matkallamme niin, että pääsemme nousemaan sinun tykösi. Anna meille puhdas sydän, uskoa ja järkeä. Anna meille nöyryyttä, joka tekee sielustamme sinun kuvasi kaltaisen. Aamen.

Tämäkin rukous löytyy Joao De Deus kirjasta s.117

Chakrat:

chakratKruunuchakran päälle asetettava violetti väri liitetään henkisyyteen, syvälliseen auttamiseen ja palvelemiseen, violetti väri tuo mielentasapainoa, tasapainottaa hermojärjestelmää. Fyysisesti kruunuchakraan liitetään isot aivot, kallon yläosa sekä esoteerinen anatomia.

Otsahakran eli kolmannen silmän päälle asetettava indigon sininen valo vaikuttaa intuitioon, olemassaolon ymmärtämiseen ja mielenvoimaan. Fyysisiin alueisiin kuten silmä, nenä, korva, pikkuaivot, keskushermosto sekä kallon pohja. jännitystilojnen ja stressin lievitys, ihon ongelmat. Sininen valo supistaa ja virkistää sekä tasapainottaa ja vähentää myös verenvuotoa. Vaikutus myös emotionaalisella ja henkisellä tasolla ja indigonsininen väri liitetäänkin vaistoon ja syvempään ajatteluun.

Kurkkuchakran päälle asetettava sininen valo on myös supistava, vahvistava ja rauhoittava. Omaa myös antiseptisia vaikutuksia. Se auttaa kurkun alueen kivuissa, luovuudessa ja itseilmaisussa, tukien oman totuuden puhumista sydämestä käsin sekä omien tunteiden vastuun ottamista sekä kykyä yhdistää sydän ja mieli. Sininen valo auttaa kuukautiskivuissa, lievittäen kuumetta ja tulehduksia, tyynnyttäen ja rauhoittaen. Sininen valo hoitaa myös hermojärjestelmää tasapainottaen mielen rauhattomuutta, arvostelun pelkoa, elämän kohtaamista mustavalkoisena ja itsensä näkyväksi tulemisena. Päästäessämme irti kielteisyyden ajatusvyyhdeistä sekä antaessamme anteeksi niin itsellemme kuin muille, vapautuu kurkkuchakran kautta voimaa ja energiaa jonka kautta saamme yhteyden sielumme ja sydämemme voimaan.

Sydänchakran päälle asetettu vihreä valo vahvistaa ja eheyttää sydäntä, sydänsuruja lisäten luottamusta ja sydämestä käsin tapahtuvaa uskoa itseen ja aitoon rehellisyyttä. Sydänchakran vihreä valo tuo helpotusta myös astmaan ja päänsärkyyn. Tätä kristallia käytetään myös vaikeiden sairauksien lievittämiseen. Tämä lempeä valo vähentää hermojännitystä, unettomuutta lisäten myönteisyyttä ja tasapainoa sekä virkistää mieltä. Sydänchakraan liitetään ehdoton rakkaus ja sydämen rehellisyys, aito myötätunto joka lähtee sydämestä käsin.

Solar plexuksen eli tulikeskuksen päälle asetettu keltainen valo aktivoi hermosoluja, tuottaa lihasenergiaa ja stimuloi happinesteen eritystä, joka on hyväksi iholle. Solar plexuksen pääteemana on oma tahto, voima ja itseluottamus. Kun tämä chakra on epätasapainossa se voi ilmentyä masennuksena, vallanhimona, itsetunnon puutteena, imetytymishäiriöinä ja ruoansulatuksessa. Keltainen hoitaa myös maksaa, niveltulehdusta, diabetesta. Solar plexukseen kohdistettu valo vaikuttaa myös suotuistasti ajatteluun, auttaa keskittymään ja omaksumaan tietoa, kehittäen oppimista, päättelykykyä ja intuitiota.

Sakraalichakran päälle asetetu oranssi valo avaa tunnelukkoja ja tuo lisää elinvoimaa. Oranssi väri on luonteeltaan virtaava, puhdistava ja täynnä elämäniloa. Sakraalichakraan liitetään sensuellisuus, ihmissuhteet. Kykymme toteuttaa itseämme sekä ihmissuhteemme heijastavat tämän chakran virtausta.

Juurichakran päälle asetettu punainen valo stimuloi hermoja ja verenkiertoa ja elävöittää fyysistä kehoa. Vahvistaa myös asioiden alulle panemista sekä toimintakykyä asioiden loppuun saattamisessa.. juurichakra kuvastaa nimensä mukaisesti juuria, perinnettä, heimovoimaa, perusturvaa. Selviytyminen, seksuaalisuus ja ruumiiliset tarpeet.

Kuka on Joao de Deus tai John of God? 

Joao De Deus Joao on Bralialainen henkiparantaja, meedio. Hän lienee maailman tunnetuin ja voimakkain parantaja. Hänen työskentelyään on dokumentoitu ja tutkittu useissa kirjoissa, elokuvissa ja televisio ohjelmissa. Tuhannet lääkärit ovat vierailleet hänen luonaan ja vakuuttuneet vuosien mittään hänen lukemattomien kirurgisten toimenpiteiden vaikutuksista. 

Meedio Joao Texteira De Faria sanoo:

" Olen ollut mukana jalokivien etsinnässä ja tiedän, että kallisarvoisen kiven pitää kärsiä leikkaamisesta ja hiomista, jotta sen kauneus paljastuisi. Kun näkee hiomattoman jalokiven, sille antaisi mitään arvoa, mutta kun se hiotaan, sen loito tulee esiin. Jokainen poikani ja tyttäreni on harvinainen timantti ja luomus, mutta se on hiottava. Se merkitsee tuskaa ja kärsimystä, jotta lapset oivaltaisivat korkeimman tehtävänsä ja tietoisuutensa."

 

 

 

 Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Hermes • Suurlohjankatu 1, Lohja • www.ihanahermes.fi