HYVINVOINTI- JA KAUNEUSPALVELUT

Mukavaa kun löysit palvelumme! tästä linkistä voit tutustua hoitolaetikettiin

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään sinulle parhaimma hoitomuodon tähän hetkeen. Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään!

Hyvinvointipalvelut ja terveyttä edistävät hieronnat

energiahoitoEnergiahoidot

Meillä on laaja ja monipuolinen valikoima erilaisia energiatyöskentely menetelmiä. Energiahoidot sopivat erinomaisesti rentouttavaksi hoitomuodoksi, kun kaipaat pysähtymistä ja tasapainoa sekä kiputilojen lievittämiseen. Tutustu valikoimaamme mm. Reiki ja Crystal Bed- Kristallivuode

Klikkaa lisätietoa: Energiahoidot 

 

klassinen hieronta vyöhyketerapia lohja

 
Chakrahieronta on lempeää kokonaisvaltaista hierontaa, jossa yhdistyy kehollinen hieronta sekä energiatyöskentely.

 Klikkaa lisätietoa: vartalohoidot

 

 

 

Hot stone kivihoitoKivihoidot

Ainoana Lohjalla: Aito, alkuperäinen Crystal Bed - kristallivuode , ydinkristallit eheyttävät ja energisoivat. Jo 20 minuuttia riittää voimaantumaan ja tukemaan paranemisprosessiasi. Tämä on koettava itse.
Klikkaa lisätietoa: Kivihoidot

 

 

Kauneudenhoitopalvelut:

Kasvohkasvohoidot kauneushoitolaoidot:

Syväpuhdistava kasvohoito sisältäen mekaanisen syväpuhdistuksen sopii erinomaisesti niin nuorisolle kuin varttuneemmalle iholle.
Luonnollista kauneutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia: Lumous kasvohoidossa  saat kokonaisvaltaista hemmottelua, käsiin emäksiset kääreet sekä lempeä niska/hartia alueen hieronta ja Loiste kasvohoidossa hoidossa keskitymme myös jalkoihin: jalkojen kuoriva hieronta sekä emäksiset kääret. Täydellistä nautintoa koko keholle ja ihosi näyttää heleältä ja luonnolliselta.

 Klikkaa lisätietoa: Kasvohoidot

 

 

 

 

jalkahoito lohja ihanahermes

Jalkahoidot

Detox ion spa jalkakylpy.

Ihminen viettää suuren osan elämästään jalkojensa päällä, siksi jalkojen hoito ja terveet jalat ovat tärkeä osa hyvinvointiasi. Jalkojen hoito onkin ihmisen perusterveyden hoitoa. Jalkahoito onkin auttava ja hoitava toimenpide jalkojen ja terveyden parantamiseksi. 
Klikkaa lisätietoa: Jalkahoito


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on tatuointia, jossa korostetaan silmien, kulmien tai huulien rajauksia. Käytettävät värit ovat vesiliukoisia, jotka haalistuvat ihon uusiutumisen myötä 2-5 vuodessa. Inspiroidu Kristiinan taitavissa käsissä!

 

Henkinen Hyvinvointi 

henkinen hyvinvointiKaipaatko tukea, kuuntelijaa, ammatilista keskustelua, kosketusta, tunnetukoksia avaavia hoitoja, energiaa... Henkinen hyvinvointi on kaikkea tätä ja paljon muuta. Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Hermes • Suurlohjankatu 1, Lohja • www.ihanahermes.fi